Mars tankar

 


Mars rullar mot slutet. I morgon har vi ny månad igen, vårmånad. Tänk så skönt!

Mars har bjudit på härligt väder. Mycket snö, fina soliga dagar och otroliga solnedgångar.
Men också spöregn, svart och smutsig snö som smält, glashalt och leriga, äckliga vägar att promenera på... Harley har verkligen inte varit glad då vi har tidvis fått duscha efter varje länk.

Mars har sannerligen varit början på våren... just nu är vädret perfekt. Soligt, bar mark och leran börjar sakta torka... Ganska många plusgrader är det också men det blåser kallt... blåsten sen igen gör ju att allt torkar upp lite fortare....
Även för taxin har mars varit en bra månad. Eller ja, bra och bra, men en bättre månad som på länge. Vi säger så istället.
Så glad att flera hittar mig och vågar prova. Har nog varit tungt att inte haft en lön! Lyftar inte ännu lön utan har möjligheten att få arbetslöshetspeng... den är INTE fet, men den är mera som ingenting... tacksam för allt man får. 
Nu har vaccineringarna kommit igång också så kanske vi till hösten kan börja öppna upp samhället så vi kan LEVA! Såå trött på alla begränsningar. 
#fuckcorona

I helgen är det påsk..
Sitter och funderar på maten... 
roligt att planera och fundera.  Det skall bli en helg med god mat och godis...choko!!!
Ha det gott allihopa så ses vi under påsken igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nytt år , nya utmaningar

  Hej, Länge sen sist. Mycket har hänt... I september la jag ner taxin... I oktober öppnade jag nytt företag. Konditori Mazarin Nu är jag ti...