Årets första arbetsdag.

Så var det igång igen då, jobbet. Sortimentet är inte riktigt ännu vad det brukar vara, ändringar kommer att uppstå under våren men första dagen gick i rasande fart. Tyvärr hade jag inte räknat med att det skulle va sånt spring i dörren så brödet tog slut lite för tidigt. Nå, sånt händer.


Gamla bilder som jag tog ifjol... men inget har egentligen förändrats...ännu.
Nu ska jag läsa i min bok lite, gör rekord i år om allt fortsätter. Har hittills i år läst 3 böcker, den som jag nu läser började jag på redan före semestern men den är så stor så jag orkade inte släpa med den. Brukar köra den stilen att då vi åker på semester köper jag en hög BILLIGA pocketböcker som när vi har läst färdigt lämnar kvar på hotellet. Ibland behöver man till och med låna av andras kvarlämnade då man är utomlands.
Skön onsdag alla.

1 kommentar:

  1. Å så mysigt med bageri :)
    Vilken härlig semester ni verkar ha haft, skönt att komma till värmen ett tag. Det är enda gången jag läser också, när jag åker på semester. Men då kan jag ta mig igenom 3-5 pocketar beroende på tjocklek.
    Hälsningar Linda

    SvaraRadera

Nytt år , nya utmaningar

  Hej, Länge sen sist. Mycket har hänt... I september la jag ner taxin... I oktober öppnade jag nytt företag. Konditori Mazarin Nu är jag ti...