Det sista om semestern...


 En sista tillbaka blick på semestern. Vi gjorde en utfärd, till Teide, världens tredje största vulkan. Det var egentligen lilleman som hade bestämt sig för att han skulle dit och titta, och få med sig en lavasten hem... tyvärr var det väldigt strängt i denna naturpark, man fick inte röra NÅGOT!

 Mäktiga vyer... Vi åkte linbana upp till toppen som ligger på 3500 meter. Usch, det var tunn luft och minusgrader där uppe. Vi blev snurriga och började må dåligt så det var en snabb resa ner tillbaka.
 Los Cristianos är en gammal fiskarby med små smala gator. Det var en riktigt mysig plats, hit kommer vi nog pånytt. Det fanns inte riktigt samma utbud på restauranger och barer som vi är vana vid, dit vi annars har vart finns det massor. Men maten var godare och prismässigt lite billigare.

 Eftersom det var jultider hade dom pyntat riktigt överallt. Hotellet vi bodde på var rent och fint. Ganska stort med två olika poolområden men vi hittade "vår plats" redan första dagen...

Här trivdes vi riktigt bra!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nytt år , nya utmaningar

  Hej, Länge sen sist. Mycket har hänt... I september la jag ner taxin... I oktober öppnade jag nytt företag. Konditori Mazarin Nu är jag ti...