avslutning

Igår var vi på mc klubbens säsongavslutning. En riktigt rolig fest med glada människor, tokiga lekar och god mat. Tyvärr känns huvudet extremt tungt idag... månne det var maten??  =)
Nu får cyklarna stå inne tills nästa vår, borde kanske få dom tvättade ännu men det får va slut på körande, fast vädret är vackert är det nog lite för kallt, eller om jag bara är känslig, vet inte. Öns mc klubb har vuxit sig rätt så stor nu, över 50 medlemmar, det är roligt när flera har samma intresse och kan träffas och ha roligt tillsammans. I år har klubben ordnat två resor, på våren en till Estland och i höst en till Åland. När skolan började delade också klubben ut gula västar till öns alla förstaklassister. På vintern ordnades också en resa till mc mässan i Helsingfors. får se vad som händer i nästa år, ska bli riktigt roligt att följa med. Vi har en rysligt aktiv styrelse som verkligen gör ett enormt arbete.
Nu ska jag försöka bli lite människa idag ännu.... nattlinnet är bekvämt men kanske man borde byta till t-skjorta och mysbyxor... En lugn söndag alla.

1 kommentar:

  1. tack davina för de orden! jo, de var riktigt ordentligt roligt! vilket bra schack! alla ställde upp på apelsinleken, de va lite roligt de åxå!

    ha de bra!
    susanne

    SvaraRadera

Nytt år , nya utmaningar

  Hej, Länge sen sist. Mycket har hänt... I september la jag ner taxin... I oktober öppnade jag nytt företag. Konditori Mazarin Nu är jag ti...