borta bra men hemma bäst...

 Såhär glada var barnen när dom fick hälsa på hos farmor... haha, dom börjar vara ganska trötta på mamma som jämt springer runt med kameran och fotar allt, allt.
 Inte ens lilleman som brukar orka le vackert orkade bli fotad.
 När vi kom till Mariehamn på hemvägen lyckades herr H föreviga Pommern riktigt bra.
Vi hade en riktigt trevlig resa över . Shoppade lite,åt gott, drack i massor men mest läsk.. och njöt av utsikten. Lilleman har varit flere gånger till Stockholm med båt men det var först nu han förstod att vi faktiskt åker BÅT , över havet!! Det hade han justsom inte förstått tidigare.
 Ja det var en rolig resa men vet ni vad. Borta bra men hemma bäst!! Den där egna sängen, fast den inte är något extra men det är MIN säng och nog sover man allra bäst i egen säng.. fast inte har svärmor någon dålig säng hon heller... den är bara inte min! Sista dagen ledigt idag då, vad ska man göra?? Joo, jag lämnade en ostädad butik efter mig på torsdagen.. plus att jag har fått en RIKTIG förkylning! Varit så glad hela vintern när jag sluppit allt i sjukdomsväg men nu har det slagit till ORDENTLIGT!! Helslut! Nu tror jag det är bäst att ta den femtioelfte koppen varmt te för dagen och en febernedsättare, borde kanske lägga mig en stund. Njut av sista dagen ledigt alla, imorron börjar vardagen igen!

1 kommentar:

  1. just så e de - borta bra men hemma bäst =)
    ser att ni har haft det skönt!!

    SvaraRadera

Nytt år , nya utmaningar

  Hej, Länge sen sist. Mycket har hänt... I september la jag ner taxin... I oktober öppnade jag nytt företag. Konditori Mazarin Nu är jag ti...