Mera detox

Idag igen har jag detoxat...lika intressant denna gång,nu blev vattnet svart och lukta kloak,nej värre.Detta var alla metaller som kommer ut, nu ska jag försöka dricka riktigt riktigt mycket i två dagar och på söndagen ska jag detoxa igen.
Det regnar nu..till helgen talas det om tio cm snö och till måndagen -7 grader...jag som vänta på våren.MEN jag har rejält med snö på gården fortfarande så om det nu ska snöa,kanske min gård blir snöfri till slut.Det borde ju smälta snabbare sen om det kommer blött på,minusgraderna blir nog plus så småningom.
Nej här hinner jag inte sitta...ska dricka dricka dricka och så har lilleman läxor att göra...Hej svejs på er alla!

2 kommentarer:

  1. Ojsan! Det händer mycket när du detoxar!
    Det du beskriver har jag inte märkt alls,
    Jag har detoxat i 10månader nu och kroppen blir renare o renare. Nu bör hud, blodkärl, tarm och lever vara helt rena från tungmetaller och gifter. Om det stämmer att skelettet byts ut under 7 år, så är det min minimumtid.
    Jag skiljer på fasta och detox. Jag tar droppar med en mineral som samlar upp tungmetaller ur kroppen, sedan kissas mineralen ut (med tungmetallerna). Jadå, jag har fått bättre sömn, finare hy. Dessutom har kroppen klarat småknattarnas dagisbaciller ända sedan jag startade. se min hemsida.
    Kram, Anders
    http://kramalivet.se

    SvaraRadera
  2. det låter ju nog otroligt detdär! börjar mer och mer fundera på att försöka själv... e de hos systermia du går?

    susanne

    SvaraRadera

Nytt år , nya utmaningar

  Hej, Länge sen sist. Mycket har hänt... I september la jag ner taxin... I oktober öppnade jag nytt företag. Konditori Mazarin Nu är jag ti...