Detoxa

Kommer ni ihåg att jag berättade att jag går på en så kallad vatten detox?? Där jag sitter i fotbad en halv timme och så körs det svag el i vattnet som sen ska rena kroppen..
 På den första bilden har jag just lagt fötterna i vattnet.Som ni ser är det alltså fråga om ett helt vanligt fotbad,där är INGET annat tillsatt i vattnet,bara lite grovt salt.I den vita grejen mellan mina fötter körs elen in,det gör inte ont,det känns överhuvudtaget inte.



På den här andra bilden har jag nu suttit en halv timme.Detta bruna/orange, alla bubblor har alltså kommit ur min kropp.Det där som ser ut som bubblor det är egentligen snabba kolhydrater.Det ljus bruna/orange som flyter ovanpå är fetter från levern..före vattnet blev så här brunt kom det ut en massa vita "maskar" som var lymfa (inflammation,ny eller gammal) så finns det en massa tungmetaller i bottnet som man ser som svarta prickar ,som sand nästan, när man tömmer fotbadet.DET ÄR ÄCKLIGT!!!! Usch att det där har funnits inom mig...
Jag har nu suttit 5 gånger och har två eller tre gånger kvar.När jag suttit en halv timme,blir jag kissnödig till tusen (man måste dricka en liter vatten under denna halv timme!!) men jag kissar ut MYCKET mer som en liter.Andra tömningar sker också...Men måste säga,kan inte lägga fingret på vad det är men jag mår bättre...jag har inget godissug,klarade en hel filmkväll med tre barn som mumsa godis UTAN att det störde mig eller orsaka sötsug.Kaffebullen vill jag fortfarande ha,men det tror jag är ok,faktiskt,det är fråga om EN bulle till En mugg kaffe om dagen...Nå,nu skall jag på onsdagen nästa gång i fotbad,intressant att se hur vattnet ser ut då! Solig söndag till er alla!

1 kommentar:

  1. Va jännä de där DETOX , e de Mia du går hos ???? JAG vill o !!! H : Rittu

    SvaraRadera

Nytt år , nya utmaningar

  Hej, Länge sen sist. Mycket har hänt... I september la jag ner taxin... I oktober öppnade jag nytt företag. Konditori Mazarin Nu är jag ti...