handväskor..

 I Hollywood finns det Walk of fame...


 I många restauranger finns det Wall of fame...I mångas hem finns det en vägg med foton på barnen...I vårt finns det en vägg med handväskor!!
 JAG ÄR GALEN I HANDVÄSKOR!! Jag vet jag vet,man kan använda endast EN väska åt gången och slutligen så är dom ju alla likadanna MEN veckan har sju olika dagar...man har olika färger på kläder och väskorna är olika i modellen....ibland använder jag faktiskt flere väskor samtidigt..jaja,inte ser du mig i byn med två väskor samtidigt men en är "jobbväska" medan en annan är "fritidsväska".Det betyder också att jag antagligen har olika stiler på kläder om jag är på jobbet eller om jag är ledig,därav också olika väskor.
 För tillfället sitter jag i det där med två väskor..Denna i svart från FRIIS&COMPANY är stor och bra att ha på jobb då jag släpar på kalender,tidning,plånbok,matlåda,mm..den här andra är mindre,en GUESS faktiskt köpt i Las Vegas...en riktig favorit just nu!!  Jo det är en annan detalj med alla väskor. Dom är ju någon sorts souvernir också eftersom dom oftast köps utomlands..
...Men nu måste jag medge...nu skall det bli lite utförsäljning av handväskor...jag har märkt att jag har ganska många som jag har gillat i butiken men som jag sen ändå inte använder så dom kan jag lika gärna sälja.Måste bara gå igenom allt en gång till så att jag inte säljer något tokigt..Och jaa....jag har en ny handväska som jag drömmer om igen.Jag skulle vilja ha en av Maria Montazami http://www.amelia.se/Pages/Maria-Montazami-Shop/..en brun stor med tofs....men dom säljs inte i Finland ännu...borde kanske åka till Stockholm och shoppa lite...Trevlig fortsättning på kvällen!!

1 kommentar:


  1. mode och tillbehör


    https://topluxy.se/elektronik-telefoni-och-lasplattor

    Please Click Above website here & Get information about mode och tillbehör.

    SvaraRadera

Nytt år , nya utmaningar

  Hej, Länge sen sist. Mycket har hänt... I september la jag ner taxin... I oktober öppnade jag nytt företag. Konditori Mazarin Nu är jag ti...