I år har vi haft caféet öppet på lördag sen lillajul... Som lite service för kunder som vill ha en kopp kaffe mellan handlingarna. Lördagar är bra dagar att ha öppet, vanligtvis finns det gott om kunder och så är det en kort dag att va på jobb, vi har haft öppet mellan 9.30 och 14.00.
![]() |
Specialbeställning av en krögare på orten... Färdigställer och gräddar bort i morgon. Päronmazzarin med toscatäcke. |
Tyvärr jobbar vi några timmar på söndagar, ALLTID! för att förbereda måndagen. SÅÅ, att ha lördagsöppet betyder att vi jobbar 7 dagar i veckan. Korta perioder går det bra men man märker nog nu att även om det denna gång varit frågan om endast en månad så blir man nog helt slut. En månad med jobb alla dagar!
Ett intressant prov var det dock. Nu funderar vi på om vi borde ha lördagsöppet i sommar också... en del av sommaren. Skall nu ta en funderare och meddelar när vi funderat färdigt.
![]() |
Torsdagens provbakning... baguetter med vitlöksfyllning. Våra kids gillade dom men torsdagen var en lugn dag och blev ju inte så många sålda... får se vad det blir i morgon. |
![]() |
Tyvärr måste man göra lite pappersarbete också. Årets sista dag betyder inventering... |
![]() |
FÄRDIG! Dags att gå hem... städaren har tagit över bageriet! |
Idag har jag gjort nästan ett år på bagerisidan. Jag har lärt mig MASSOR!!! Men jag har massor att lära mig ännu.
Trivs jättebra. Njuter verkligen av jobbet...
Skolan som jag borde gå tillbaka till i januari... Den lär jag nog glömma. Tror jag sakta men säkert börjar hitta mig själv.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar