Det stormar

Ja jestas vilken storm det är ute! Träd som knäckts och regn som piskade ner i morse. Vilken tur att det torkat upp nu på eftermiddagen och man har sett solen igen. Hoppas det börjar bli varmare nu sen. Trist med sommar utan sommarvärme!

Mitt bloggas ja...
Det är inte bara ute som det blåser. det blåser även hos oss. Men hos oss är det förändringens vindar som blåser... Mycket händer just nu, mycket som ännu inte är helt hundra men jag ska berätta om allt. Inte just nu bara.
Mitt liv kommer att så småningom ta en ny vändning, mitt bloggas kommer också att få en ny vändning. Hur, när varför... allt får svar bara jag får lite mera klart för mig. =) Det blir nog bra bara det blir färdig. Men just därför har jag inte skrivit för det är så mycket som snurrar i skåpet just nu men så mycket som jag inte KAN prata om.
Ha lite ork och vänta. Jag ska försöka uppdatera lite mera ändå.
Nu ska jag se på tv en stund före jag går och lägger mig. Ha en skön kväll.
Kram, Davina

2 kommentarer:

  1. Gomorron! Låter spännande och kul Davina och jag hoppas att allt går i lås som du tänkt dig.
    Solen skiner här idag och det skall bli upp till 18 grader - så nu hoppas vi :-) Ha en fin dag, kram från mig, Rita (mormor) ha,ha

    SvaraRadera
  2. Hej du! Snälla - lite foton från konfirmationen, tack :-) kram från Rita

    SvaraRadera

Nytt år , nya utmaningar

  Hej, Länge sen sist. Mycket har hänt... I september la jag ner taxin... I oktober öppnade jag nytt företag. Konditori Mazarin Nu är jag ti...