ny butik

Idag har en ny inredningsbutik öppnat sina dörrar här på ön. http://www.cozyvilla1.blogspot.com/   Det var en glädje att gå in där. Först och främst var butiken belägen i en gammal lågstadieskola som stängdes så sent som för ett par år sen, för det andra är skolhuset byggt på 1880-talet och sist men inte minst, jag gick ett år i den skolan. Butiken var inredd i vitt, ljust med snygga gardiner i fönstren och en hel del grejs till försäljning som föll mig precis i smaken... antagligen var där flera som gillade butiken för där var massor av människor.Vilket också är roligt när det nu en gång kommer något nytt hit!!
Det blev ett köp också, en stormlykta med ett vitt ljus i. Foto kommer senare. Efter denna butik åkte jag till följande inredningsbutik, en som jag inte varit till sen dom flytta ner på torget.... Här fyndade jag också, en kakburk i glas... precis en sån jag sökt länge, hittat men inte varit nöjd med storleken, dom har varit för stora eller för små men nu hitta jag en i passlig storlek. Kakburken fann genast sin plats på köksbänken, hade till och med skorpor att fylla den med. =)
Nu ska det bli filmkväll med barnen. Jag tror det blir Asterix, tecknad version. Dom filmerna brukar vara riktigt bra! Trevlig lördag alla!

1 kommentar:

  1. Måste du lägga gardiner i veranda fönstren då? Tycker det ser det trevligt ut utan... Eller hänga amplar i fönstren men nån stor grönväxt i?

    SvaraRadera

Nytt år , nya utmaningar

  Hej, Länge sen sist. Mycket har hänt... I september la jag ner taxin... I oktober öppnade jag nytt företag. Konditori Mazarin Nu är jag ti...